Sorry, nu ff geen tijd!

ZeeΓ«n van tijd en toch een tekort eraan. Wie kent het niet?

Tijd vind ik een interessant begrip. De een heeft er genoeg van, de ander altijd te weinig. Tijd is er altijd en in overvloed. Toch ervaren we dit allemaal anders. Waarom worstelen we er toch zo mee?

We hebben weinig tijd. Wellicht nog minder dan geld. Ik maak het elke dag weer bij mezelf mee en in mijn omgeving. Herken jij deze uitspraken bij jezelf of kom je ze tegen:

‘Ik wil je graag helpen, maar dit is een drukke tijd’.
‘Ik haal het niet om op tijd te komen’.
‘Ik ben de tijd echt helemaal vergeten’.
‘Wat gaat de tijd toch snel als we hier zijn’.
‘Daar is het nu de tijd helemaal niet voor’.

geen tijdDefinities van tijd

Frappant toch dat we op veel verschillende manieren zo tegen tijd kunnen aankijken. Bovenstaand rijtje is uit te breiden met definities als Tijdloos, Tijdelijk en Tijdig. Je hebt het of je hebt het niet!

Ik nodig je uit om te onderzoeken waarom we toch zo vaak last van deze tijd hebben. CreΓ«er meer tijd in je leven en je kan makkelijker kiezen om te doen wat jij wilt! Hoe fijn zou het zijn naast je werk genoeg tijd voor je hobby of gezin te hebben? Tijd is er altijd in overvloed, we hoeven alleen maar te beseffen waar we het laten en hoe we het anders willen gebruiken.

Tijd heb je niet, maar maak je! In ons leven is het een kwestie van prioriteiten stellen. Waar MAAK jij tijd voor?Β Als je eenmaal beseft dat je tijd in eigen hand hebt wordt het gemakkelijker je doelen te realiseren.

Een prachtig boek hierover geschreven is ‘De Kracht van het Nu‘ van Eckhart Tolle. In het Engels (origineel) heet dit boek ‘The Power of NOW’. Hij beschrijft hierin dat tijd eigenlijk niet bestaat en dat het een product is van de mens. Als je teruggaat naar het NU, dan leef je in innerlijke vrede.

Hopelijk realiseer je je dat JOUW TIJD nu is gekomen! Maak er dus wat van.

  • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

  • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
  • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.

Maurice van den Heuvel

Expert in het vinden van meer vrijheid en balans | π‹π’πŸπž 𝐏π₯𝐚𝐧𝐧𝐒𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬.

Raak jij geΓ―nspireerd door de content van deze pagina's? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik luister naar je verhaal en geef je feedback in relatie tot mijn diensten en ervaringen.

Latest posts by Maurice van den Heuvel (see all)