Wat wil je nu écht in je leven?

Gratis mini-cursus voor een mooi leven

Hoe gaat de rest van jouw leven er uit zien?

Wat zou je doen als je alle tijd van de wereld zou hebben?

Wat zou je doen als je altijd genoeg geld zou hebben?

Welk beroep zou je uitoefenen als je de kennis en vaardigheden zou hebben?

Wat ga je doen als er nooit meer een morgen zou zijn?

“nooit meer een morgen”
– Marco Borsato

Als er nooit meer een morgen zou zijn
En de zon viel in slaap met de maan
Heb je enig idee wat het met je zou doen
Als je nog maar een dag zou bestaan

Wat wil je in jouw leven? Wat wil je écht? Heb je een droom of een visie?

Soms komen deze vragen bij je langs. Dan is het weer tijd om je leven te evalueren en jezelf af te vragen of je op het goede spoor zit. Waarom krijg je die vragen weer opgelepeld? Omdat iemand in je leven komt of omdat je een boek leest. Ik krijg deze vragen vaak naar boven als ik het nummer Nooit meer een morgen van Marco Borsato hoor.

Om je te helpen deze vragen te beantwoorden is er een heel eenvoudige oefening beschikbaar. Ik stuur je deze oefening in meerdere delen per e-mail toe. Je doet ze namelijk niet achter elkaar, want je moet de antwoorden even laten bezinken voor je met de volgende stap in de weer gaat. Het is een schrijfoefening en je krijgt duidelijke instructies in de e-mail.

Wat levert het je op?

Nadat je de twee oefeningen hebt gedaan krijg je een inzicht over je leven. Waar sta je nu en waar wil je naar toe met je leven? Of bijvoorbeeld met je werk of relatie? Het is eenvoudig uit te voeren, maar oneindig krachtig jezelf deze inzichten te gunnen. Wil je meedoen? Het is gratis en verplicht je verder tot niets.

  • Wat wil je nu écht in je leven? - gratis mini-cursus

  • Geef je naam en e-mailadres op en je ontvangt per omgaande de eerste opdracht in je mailbox. Na 3 dagen ontvang je de tweede opdracht.