Alles is in beweging, altijd. Of we het nu leuk vinden of niet.

In de wereld, en ook in mijn eigen leven, is veel gaande momenteel. Zekerheden op het gebied van leven, werk/ondernemen en bijvoorbeeld inkomen gaan geheel op de schop. Ik ben ervan overtuigd dat we nog maar net vertrokken zijn naar een nieuwe realiteit.

Met MauricevandenHeuvel.com wil ik mensen helpen deze nieuwe realiteit te omarmen en het proces van verandering makkelijker te maken. Hoe zie ik dat in het kort voor me?

Leven

Al 50 jaar verandert de maatschappij heel snel. Technologie, waarden en normen en bijvoorbeeld samenstelling van huishoudens zijn nauwelijks nog bij te houden. Zonder een oordeel te vellen over deze veranderingen zie je veel mensen worstelen hiermee.

Het aanpakken van facetten in je leven met workshops of een coaching traject helpt je in deze worsteling. Je hele leven aanpakken is lastig, maar met kleine beetjes kan je een mooie start maken!

Werken/ondernemen

Ik zie veel mensen van baan veranderen, of zelfstandig ondernemer worden. Dit kan gedwongen zijn, maar gelukkig kiezen velen voor een nieuwe omgeving. Oude culturen veranderen gelukkig steeds vaker en we kunnen genoeg uitdagingen aan.

Ik kan je coachen in deze transformatie. Loop je tegen problemen aan of weet je niet meer de volgende stap te zetten, dan help ik je daarbij. Zie hiervoor meer onder ‘coaching‘.

Inkomen

Ons inkomen wordt meestal maar als vanzelfsprekend beschouwd. Of we leggen onze hele focus op ons salaris/banksaldo. Beide manieren hebben geen effect.

De workshop ‘Financieel Bewust in 1 dag‘ geeft jou helderheid in je financiële situatie en helpt je deze te verbeteren. Ik geef je geen ‘passief inkomen’ of iets dergelijks. Je gaat verantwoordelijkheid nemen over jouw situatie en ik help je dit te veranderen!

 

Hoger inkomen

Verandering in inkomen betekent overigens niet automatisch een hoger inkomen! Het is belangrijk een inkomen of salaris te creëren welke bij jouw wensen en levensstijl past. Ik help je daarbij met de workshop of 1 op 1 coaching.

Verandering in leven, werk en inkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *