Boek: The 4-Hour Workweek

Boek de 4 urige werkweek van Tim Ferriss
Wil jij een werkweek van 4 uur?

Het populaire boek van Timothy Ferriss over een fictieve werkweek van 4 uur! Al snel voorzien van een update en uitbreiding naar het onvoorziene succes.

Zie de beschrijving op Bol.com voor uitgebreide informatie hierover en om dit boek snel te kopen.

Waarom vermeld ik dit standaardwerk bij mij op de website? Heel eenvoudig, omdat het gewoon niet mag ontbreken in de bibliotheek van elke ondernemer. Ondanks dat de informatie niet meer actueel is, heb je er als ondernemer of professioneel wel veel uit te leren.

Tim Ferriss beschrijft de weg naar een Passief Inkomen en hoe je veel effectiever kan werken. Email niet meer checken, een Virtuele Assistent inschakelen en veel automatiseren.

Een werkweek van 4 uur

De contradictie is juist zo mooi. Hoewel het een droom is voor veel mensen zo weinig mogelijk te werken, is de titel een beetje onzinnig. Maar juist heel attractief. Het prikkelt en het daagt uit.

De schrijver neemt je mee in zijn eigen verhaal en onderneming. Hij heeft werkelijk zijn adviezen zelf uitgevoerd en hij is heel succesvol in heel korte tijd. Je gelooft hem gewoon als hij zegt dat je werkende bestaan eenvoudiger kan.

Wie plezier heeft in zijn of haar werk heeft uiteraard geen behoefte aan slecht 4 uur werken. Ik niet althans! De focus ligt bij Timothy Ferriss echter op het goede vlak. Hij focust op werk en doelmatigheid, niet puur op de omzet. Wanneer je je focus op proces en product houdt, dan komt de omzet en winst vanzelf.

Dit boek is een absolute aanrader voor de Dromer, maar kan een absoluut handboek zijn voor de Doener. Lezen dus!

The 4-Hour Workweek – Tim Ferriss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *