Heb je inspiratie en een werkplek nodig in Eindhoven of elders in Nederland? Wil jij de ‘meest hippe en creatieve plek van Nederland’ gebruiken als springplank naar nieuw werk? Of starten als ondernemer? Dat kan op een heel fijne manier!

In 2010 kwam ik terecht bij Seats2Meet op Strijp-S te Eindhoven. Deze enorme verdieping vol werkplekken, coachingruimtes en vergaderzalen is de perfecte plaats. Met een in-house catering voor de lunch en koffie/thee kom je werkelijk niets te kort.

Sociaal Kapitaal

Veel mensen begrijpen het begrip ‘Sociaal Kapitaal’ niet helemaal. Geeft niet, de gastvrije mensen van S2M leggen het je graag uit. In het kort komt het er op neer dat Seats2Meet de ruimtes die zij in overvloed hebben ‘gratis’ ter beschikking stellen. Dit geldt ook voor de lunch. Zij nodigen je als vergoeding uit om open te staan voor andere gebruikers van de ruimte en diensten. Hieruit komen dan weer nieuwe verbindingen wat zal resulteren in een Waardevol kapitaal. Direct en indirect plukt S2M hier dan de vruchten van.

Uiteraard staat het je ook vrij om voor een faire prijs een ruimte te boeken of je workshop hier te organiseren.

Voor mij is Seats2Meet een belangrijke plaats geweest in de start van ondernemer worden. Je ontmoet er veel mensen in een zelfde situatie als jij; ondernemen en samenwerken.

Korte rondleiding

Jan Willem Alphenaar, spreker en schrijver over Social Media en Public Relations gebruikt vaak onze locatie. Bekijk zijn spontane rondleiding.

Seats2meet Strijp-S

2 gedachten over “Seats2meet Strijp-S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *