Coaching

coaching-eindhoven
Inspirerende coaching ruimte te Eindhoven

Een bijeenkomst voor coaching kost € 75,00 per keer.

Bij voorkeur duurt een sessie een uur, maar dit kan uitlopen indien noodzakelijk. Ik plan mijn afspraken ook zo in dat dit kan.

Annuleren van een afspraak kan voorkomen uiteraard. Indien je dit uiterlijk 48 uur van te voren doet zijn er geen kosten aan verbonden. Bij geen geldige reden binnen de 48 uur bereken ik echter wel het besproken tarief.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Je kan mij geheel contacteren voor een kort gesprek omtrent je vraag. Dit doe ik telefonisch of je kan naar mij toe komen. De keuze is aan jou. Heb je hier behoefte aan? Vul dan even dit formulier in, of bel me direct op!

 

Workshops

training-eindhoven
Locatie voor training in Eindhoven

Workshops worden door mij gehouden op basis van Waardebepaling Achteraf.

Dit betekent dat ik geen vaste prijs bereken voor de workshops, maar jou zelf hier verantwoordelijk voor maak!

Op het einde van de dag/workshop krijg je van mij een blanco factuur en ik vraag je dan om het bedrag wat deze dag je waard was op te schrijven. Je kan altijd naar de commerciële waarde vragen als je zelf geen keuze wilt maken.

Gratis workshop?

Ja! Je leest het goed...
Als jij vindt dat de workshop GEEN WAARDE voor je heeft, dan hoef je niets te betalen aan mij. Hooguit je parkeerkosten indien van toepassing. Ik vertrouw geheel op de waarde die ik kan toevoegen. Ik laat me graag verrassen.