Unieke duikreis voor ondernemers

  • wil je meer informatie?

3 t/m 8 februari 2020 | Koh Chang - Golf van Thailand

welkom in paradijs

je business anders,
je leven anders

volledig verzorgd

Je licht opdoen over hoe jij jouw bedrijf vormgeeft om je leven heen in de tropische sferen en de relaxte cultuur van het Thaise eiland Koh Chang. Tot jezelf komen terwijl jij gewichtloos de diepe, zuivere wateren in duikt en je verwondert over een nieuwe (onderwater)wereld. Loskomen van de dagelijkse hectiek en even niets moeten, zodat jij ruimte in je hoofd krijgt voor nieuwe ideeën. De energetische kracht van dit eiland opent opeens wegen, waar jij al die tijd naar zocht! En geeft je nieuwe vrienden voor het leven.

Dát is wat deze unieke duikreis voor ondernemers doet!

Ooit startte jij jouw bedrijf, omdat je vrijheid wilde. Nu lijk je gevangen in je eigen onderneming. Wat als jij leert om je leven vorm te geven met behulp van je bedrijf?

Herken jij dit?

▪️Jij hebt het gevoel dat je leeft voor je bedrijf en hebt weinig tot geen tijd voor andere dingen
▪️Het ontbreekt je aan creativiteit, waardoor niets verandert
▪️Je wilt anders en je weet niet wat, laat staan hoe
▪️Jij denkt dat met hard werken en lange dagen maken je uiteindelijk komt waar je wezen wilt
▪️Je focus ligt enkel op bedrijfsgroei en omzet
▪️Het thuisfront moppert en jij merkt, dat je langzaam opbrandt
▪️De bevlogenheid is ver te zoeken en de gedachte om te stoppen steekt steeds vaker de kop op.

Met andere woorden: jij leeft om te werken.

Vraag jij je geregeld af: ‘Is dit het nou?’ gevolgd door een ‘Dit wil ik niet meer!’

Jij bent hierin niet alleen. Bij veel ondernemers ligt de focus zuiver op het bedrijf. Maar jij bent je bedrijf. En wanneer jij je realiseert dat elke verandering bij jou begint en jij vanuit dat besef aan jezelf werkt, verandert je onderneming. En verandert je leven.

Weet jij dat jij je onderneming kunt vormgeven naar het leven dat bij jou past? Ik stond ooit in jouw schoenen en wil jou daarom laten ervaren hoe ook jij jouw bedrijf kunt inzetten in dienst van je leven in plaats van andersom.

Dit traject is een cadeau aan jezelf. Jij en je omgeving zullen er de rest van je leven dankbaar voor zijn.

Jouw duikreis naar werken om te leven in plaats van andersom

✅ In 6 dagen maak jij een reis naar jou als mens in de rol van ondernemer. Letterlijk en figuurlijk. Je stapt in een andere wereld met gelijkgestemden. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Het tropische eiland, de Thaise cultuur, de oceaan en het onderwaterleven zorgen voor een andere energie, die ontspant en grensverleggend inspireert tegelijkertijd. En op een manier die jij waarschijnlijk nog nooit ervaren hebt.

✅ Met een kleine groep breng je deze 6 dagen door op een boot, in het hotel en veel op het strand en in het water. Het zijn stuk voor stuk plekken waar jij tot rust komt, zodat er ruimte komt voor zaken waar jij anders niet aan toe komt. Of niet bij kunt.
Je geniet met elkaar van de luxe en de bijzondere sfeer van het eiland, maakt een wandeling langs de waterlijn of gaat shoppen voor het thuisfront.

✅ Buiten je comfort zone stappen met een duikcursus* en met masterminds onderzoek jij de onderbewuste banden tussen jou en je business.. Weerstanden bied je het hoofd om te komen tot nieuwe keuzes. Het traject is op maat, omdat elke deelnemer wat anders nodig heeft. Je geniet bovendien het voordeel van de synergie van de groep, waardoor je meer diepgang ervaart in jouw proces. En die diepgang werkt door in het resultaat.

* Heb jij een duikbrevet of ben je een ervaren duiker, dan bied ik een alternatief.

impressie eiland Koh Chang

Maurice van den Heuvel duiken Thailand

Waarom zou jij kiezen voor dit traject?

Ik combineer mijn opleiding en ervaring als ondernemer met mijn rol als gecertificeerd en ervaren duikinstructeur. De combinatie in dit traject is uniek.

Zelf stelde ik mij 3 jaren geleden de vraag of ik over 15 jaren blij zou zijn met wat ik nu deed. Het antwoord was overduidelijk ‘nee.’ En toen ik ontdekte dat ik over 15 jaren ergens anders wilde zijn dan waar ik nu naartoe ging, wist ik wat me te doen stond.

In de afgelopen 3 jaren creëerde ik een leven dat bij mij past. Naast mijn activiteiten als online marketeer en zwembadenspecialist help ik andere ondernemers naar een dergelijk mindset met een-op-een begeleiding. In de wintermaanden verruil ik Nederland voor warmere oorden in Azië. Dan geef ik als duikinstructeur les aan onervaren en ervaren duikers en werk ik op afstand door aan mijn ondernemingen in Nederland.

Het ondernemen is hierbij niet mijn doel, maar juist een middel om die dingen te bereiken die mij blij maken. Deze mindset resulteert in een relaxter leven en meer focus op de zaken die belangrijk zijn voor mij.

Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer en met 17 jaar opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en mindset combineer ik de ideale dingen om jou een onvergetelijke week te bezorgen. Koh Chang is mijn tweede thuis en ik weet als geen ander wat jij hier nodig hebt voor een maximaal effect: jij gaat naar huis, wetend hoe jij je onderneming inzet om je leven vorm te geven.

Uniek traject

Beantwoord deze vragen voor jezelf. Wil jij 6 dagen lang in een zaaltje met andere ondernemers zitten met je blocnote en lesmateriaal? Of spreekt een reis naar de andere kant van de wereld op een tropisch eiland, werkend op het strand en in de oceaan jou meer aan?

Duiken is je grenzen verleggen en werkt bijna meditatief. En dat gun ik elke ondernemer.

Dit traject is leerzaam, oog openend, leuk en energiek, diepgaand en simpelweg uniek, omdat er geen andere is zoals deze.

Resultaten die jij mag verwachten

Helderheid in waar je staat. Veel ondernemers staan ergens anders dan waar ze denken te zijn: je kunt niet van Breda naar Rotterdam als jij in Eindhoven bent

Helderheid over wat belangrijk voor je is. Wat wil jij uit je leven als ondernemer halen? Heb jij dit helder, dan ben je verder dan 95% van alle ondernemers. En komt het pad ernaartoe vanzelf

Je weet wat jouw eerste stap is op dat nieuwe pad.

De investering bedraagt € 2.497,00

Inclusief:

  • overnachtingen beachhotel
  • ontbijt – lunch – diner
  • vervoer over het eiland gedurende deze 6 dagen
  • wereldwijd erkend duikbrevet van PADI
  • alle duikmaterialen
  • unieke eilandtour
  • volledige CO2 compensatie voor alle deelnemers

Exclusief:

  • je vliegreis

Je investering in dit traject is volledig aftrekbaar

Intake

Dit traject is niet geschikt voor elke ondernemer. Ik wil dat jij het effect van je investering in jezelf overal in terugziet. Daarom plannen we eerst een intakegesprek. Deze geschiedt telefonisch. Samen bepalen we of dit traject bij jou past.

Wil jij er in februari bij zijn in Thailand?

Wil jij jouw bedrijf eindelijk inzetten in dienst van het leven dat jij wilt?

Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn reis verlengen of eerder starten?

Ja dat kan heel eenvoudig zelfs.

De 6 dagen staan vast, maar we ontmoeten elkaar op het eiland. Als je daar eerder wil aankomen dan ben je meer dan welkom. Ook langer blijven is een optie. Ik kan je helpen met verlenging van de locatie of je andere tips geven in Thailand. Er zijn ook prachtige andere eilanden, maar relaxen op Koh Chang zal zeker geen straf voor je zijn.

Heb je hier vragen over? Mail of contacteer me dan even.

Kan ik ook een langer traject boeken?

Ja en nee.

Voor alle deelnemers bied ik een coachingstraject aan die aansluit op de beleving van de duikreis. Dit traject duurt maximaal 6 maanden. Tijdens deze 6 maanden hebben we live en online contact en help ik je met de implementatie van de inzichten die je in Thailand hebt opgedaan.

Dit traject is verkrijgbaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Ik kan je meer informatie sturen als je dit aangeeft. Mail of contacteer me hierover.

Wat moet ik allemaal meenemen en voorbereiden?

Thailand is een relatief modern en veilig land. Toch zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden.

Visum voor Thailand. Als je maximaal 30 dagen in Thailand verblijft heb je genoeg aan een Visum on Arrival. Je paspoort dient wel nog 6 maanden geldig te zijn.

Medische verklaring. Wie wil duiken heeft een medische verklaring nodig. Deze bestaat uit een aantal vragen die je naar waarheid dient te beantwoorden. Om complicaties te voorkomen stuur ik je dit formulier op voorhand toe. Indien daar aanleiding toe is heb je een getekende verklaring van een arts nodig. Dit kan je beter in Nederland regelen.

Inentingen voor Thailand. Voor Koh Chang heb je geen specifieke inentingen nodig. Wel raadt de GGD enkele vaccinaties aan. De meeste reizigers zijn al voorbereid als ze andere landen buiten Europa hebben bezocht. Voor het duiken heb je geen voorbereiding nodig, enkel een goedgekeurd medische verklaring.

Heb je hier vragen over? Mail of contacteer me dan even.

Hoe kom ik het makkelijkste op Koh Chang?

Wanneer je aankomt op Bangkok Airport heb je meerdere mogelijkheden om naar Koh Chang te komen.

De meest comfortabele wijze is met het vliegtuig van Bangkok naar Trat. Deze vluchten gaan 3x per dag. Vanaf Trat staat er dan een minibus klaar om je via de ferry naar je hotel op het eiland te brengen. Er is echter niet altijd een goede aansluiting in verband met je aankomsttijd in Bangkok vanuit Nederland. Dan kan je de nacht in een hotel bij het vliegveld doorbrengen.

Een andere optie is om een taxi te nemen vanaf het vliegveld. Dan brengt een chauffeur je rechtstreeks naar je hotel. Reken wel op een rit van minimaal 6 uur. De kosten bedragen ongeveer € 100,00 inclusief overtocht.

Je kan ook een minibusje boeken vanaf het vliegveld. De exacte locatie geven we je dan door. Hier kan je voor een schappelijke prijs met anderen naar Koh Chang. De rit duurt net zo lang als een taxi, maar je deelt de rit dus met anderen. Indien je eerder in Bangkok bent aangekomen kan je eenvoudig in elk boekingskantoor (je struikelt erover) een minibus naar Koh Chang boeken. Je wordt dan bij je hotel opgehaald en afgezet bij je nieuwe bestemming. Met het openbaar vervoer gaan raden we af, dit is redelijk complex en zeker niet veel goedkoper.

Wanneer je je vlucht naar Bangkok plant is het aan te raden goed naar je aankomsttijd te kijken. Vaak is dit rond 12 uur in de middag. Je kan dan nog makkelijk het vliegtuig naar Trat halen en de eerste avond direct op het eiland doorbrengen! Als je later aankomt kan je niet meer vertrekken in verband met de operationele tijden van de ferry. Bij de ferry naar Koh Chang is geen goed hotel om te overnachten.

We helpen je graag met de planning als je daar behoefte aan hebt.

Is het duiken niet gevaarlijk?

Nee zeker niet. Duiken is een veilige sport en valt dan ook meestal onder de standaard reisverzekeringen.

Het begin is natuurlijk spannend, maar je leert snel de technieken in de cursus en je voelt je snel vertrouwd onder water. Na deze reis ben je gebrevetteerd met het PADI Open Water level. Hiermee kan je wereldwijd duiken bij vrijwel alle duikscholen.

Uiteraard hou ik alle veiligheidsvoorschriften in de gaten en voldoet de faciliterende duikorganisatie aan alle richtlijnen.

Heb je hier vragen over? Mail of contacteer me dan even.

Is mijn aankoop van de reis gegarandeerd?

Yes! Aangezien het om een reis gaat stelt de wetgever allerlei eisen aan de organisator. Om aan alle richtlijnen te voldoen werk ik samen met een kleine reisorganisatie.

Door deze samenwerking valt deze trip onder de voorwaarden van STO-reisgarantie en de VvKR. Hiermee ben je verzekerd van teruggave van de reissom bij faillissement en wordt de reis voortgezet of wordt je geholpen bij de terugreis indien nodig. Wel heb je zelf een reisverzekering nodig met een wereldwijde dekking.