In 5 stappen naar jouw ideale inkomen

Een vrij leven – een vrij inkomen

Ben jij als ondernemer enkel aan het werk voor geld?

Ben jij ook volledig afhankelijk van het inkomen dat je nu hebt?

Voelt het werk wat je nu doet als noodzakelijk voor al jouw zekerheden?

Onderneem jij nu enkel om het maximale rendement uit je inspanningen te krijgen?

Ben je aan het ploeteren om zoveel mogelijk geld te verdienen voor ‘later’?

In 5 stappen jouw ideale inkomen

1. Oriëntatie
2. Waar kom je vandaan?
3. De juiste mindset
4. Jouw ideale inkomen
5. Implementatie en integratie

Ondernemen doen we niet zomaar. We starten met een doel voor ogen en dat doel stellen we nauwkeurig vast. Ongetwijfeld heb je hierbij ook een doelstelling bepaald op het gebied van omzet en resultaat. Maar waarop baseer je dit resultaat eigenlijk? Hoeveel resultaat (lees: inkomen) heb je eigenlijk nodig?

Werken of ondernemen brengt jou een inkomen. En hiervoor moet je een inspanning leveren die je vele uren en dagen bezighoudt. Er is dus een directe relatie tussen inspanning en opbrengst en beiden zijn ze belangrijk in jouw leven. Hoe fijn zou het zijn om dit in balans te krijgen?

Wil jij meer inzicht in de relatie tussen de inspanningen die je levert en de bijbehorende opbrengsten? Je leert dan aan welke knoppen je kan draaien voor een bij jou ideaal inkomen. Wie weet kom je tot de ontdekking dat je met minder inspanning toch voldoende inkomen kan genereren. Of wil je misschien harder gaan werken om je inkomen te verhogen? Met de inzichten die dit programma je biedt krijg je antwoorden.

In 5 stappen ga je ontdekken wat jouw ideale inkomen is. Dit inzicht geeft je houvast om deze invloeden te versterken of te verminderen. Soms zal je dingen herkennen en andere zaken zullen volstrekt onbekend zijn, maar wanneer het in je bewustzijn zit kan je eindelijk dingen veranderen.

Wat levert het je op?

  • nieuwe inzichten in je patronen en gedrag
  • meer vrijheid in ondernemen
  • een betere balans in je leven omtrent tijd en geld
  • een inkomen dat bij jouw leven past
  • sneller tevreden met je werk en inkomen

Misschien wel de beste investering in je toekomst

Waarom

Met jouw ideale inkomen kan je je leven gaan afstemmen.

Wat

Minimaal 5 persoonlijke gesprekken van een uur. Prijs is op aanvraag.

Waar

Op mijn adres in Eindhoven. Afspraken maken we in overleg.

Ervaringen van klanten

“Ik kwam bij Maurice om een einde te maken aan mijn uitstelgedrag. Als ondernemer is dat bepaald niet professioneel. Met Your Best Next Step heb ik dit eindelijk kunnen verbeteren”

Ingrid Magilse

sandra-slager-coaching

“Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde. Op naar mijn volgende stap!”

Sandra Slager

Veel gestelde vragen

Wat bedoel je met 'jouw ideale inkomen'?

We hebben allemaal een inkomen nodig. Als ondernemer heb je hier meer invloed op dan wanneer je in loondienst werkt.

Het streven naar een zo hoog mogelijk inkomen is als ondernemer een valkuil welke je tegen kan komen. Er is dan geen rem op groei en je bent niet snel tevreden. Maar hoe realistisch is het om elke keer meer te willen? Wanneer is genoeg ook echt genoeg?

Wanneer je je afstemt op jouw ideale inkomen, dan komen je inkomsten en de bijbehorende inspanningen met elkaar in balans. Je kan dan bepalen wat je moet doen voor welk resultaat.

Hoe hoog is mijn ideale inkomen dan wel?

Dat weten we niet van te voren. We kijken naar jouw huidige situatie en bespreken wat er nu voor jou goed in balans is. Door diepgaand te kijken naar alle facetten die erbij horen (soort werk, tijdsinspanning, plezier in werk etc) bepalen we samen wat er nu echt bij jou past.

Je kan dit uiteindelijk in een bedrag omzetten, maar vermoedelijk voel je na ons traject intuïtief aan wat voor jou een ideaal inkomen is.

Moet ik met mijn financiële gegevens over de brug komen?

Nee dat hoeft niet als je dat niet wilt. Hoewel ik je informatie als vanzelfsprekend volstrekt vertrouwelijk behandel snap ik dat je moeite hebt je gegevens te delen. Ik ben er dan ook niet voor om je een financieel advies te geven.

Wij bespreken met name de dingen die je voor je inkomen moet doen en waar je in je leven naar toe wilt. Vervolgens gaan we kijken welk (type) inkomen daar het beste bij past.

Indien je wil kan ik je doorverwijzen naar een specialist die je verder op weg helpt met financiële adviezen en tips. 

Hoe meld ik me aan?

Uiteraard heb ik jou graag als klant in mijn bedrijf. Het is echter wel belangrijk om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou op dit moment. Soms heb je toch een vraag waarbij ik je niet van dienst kan zijn, of past een andere coach beter bij je.

Daarom neem ik graag even de tijd om je te leren kennen en jouw vraag kort te bespreken. Ik probeer je dan direct wat feedback te geven en de juiste werkwijze te bepalen. Dit vergt minimaal een half uur en het kan telefonisch.

Geef voor aanmelding in onderstaand formulier je naam en telefoonnummer/mailadres op en we spreken dan op korte termijn met elkaar af.

  • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

  • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
  • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.