Ervaringen van mijn klanten

Ik coach dolgraag mensen met mijn ervaring als ondernemer. Maar nog meer ben ik nieuwsgierig naar de resultaten van onze trajecten. Daarom doen we een evaluatie en deze feedback gebruik ik bijvoorbeeld om te kijken naar mijn werkwijze. Daarnaast vraag ik toestemming om een samenvatting te mogen posten op mijn website. Hieronder vind je dan ook de ervaringen van mijn klanten.

ingrid-magilsen

Creatief strateeg

Ingrid Magilsen

Ik heb me opgegeven voor een Your Best Next Step consult met Maurice om eindelijk eens van mijn uitstelgedrag af te komen. Er komt altijd van alles tussen en het komt absoluut niet professioneel over zo. Ik hoopte dat Maurice een ander perspectief aan me kon geven.

Verrassend was voor mij dat Maurice me vertelde dat hij het probleem niet gaat oplossen, maar me helpt om een volgende stap te zetten om dit patroon te doorbreken. Geen hulpvraag oplossen, maar meer begeleiden op mijn eigen pad. Door ‘NU BEGINNEN’ aan te wakkeren hielp het me te focussen op de dingen die er toe doen. Een ander perspectief op mijn blokkades was ook een eyeopener voor me.

De sessies met Maurice deden me opvallend veel, met name emotioneel. Maar dat ervoer ik wel als positief. Maurice kreeg mij echt voorbij mijn comfortzone, ergens waar ik zonder hulp niet makkelijk bij kan komen.

Effecten van de coaching

Al enkele dagen na de vijfde sessie merk ik de effecten. Als ik een planning maak kan ik beter bepalen wat nu echt belangrijk is. Maar gevoelsmatig gaat het me in de toekomst nog meer brengen, want het proces is nog volop in gang. De stof die we hebben doen opwaaien dwarrelt niet zomaar neer.

Iedereen die uitstelgedrag heeft als ondernemer kan ik aanraden eens met Maurice te gaan praten. Maar ook als je denkt iets ‘te moeten’ zou ik dit heel gauw laten ‘checken’. Ik zie nu beter dat als ik aan mijn eigen ontwikkeling werk, ik dit resultaat ook terug ga zien in mijn rol als ondernemer en dus in mijn onderneming. Neem je zooi niet mee naar een tropisch eiland, maar begin bij jezelf.

Tot slot wil ik benadrukken dat de coaching door Maurice zacht en positief is. Schuldgevoelens, minderwaardig voelen… alles is bespreekbaar. Maurice leert je eigenlijk vooral veel ruimte te maken in je eigen opvattingen en daarin kan dan echt iets veranderen. Dat ik mezelf nu kan vergeven voor mijn uitstelgedrag en zelfsabotage maakt dat ik het eindelijk kan en mag veranderen.

Sandra Slager

Ik werd getriggerd door de titel Your Best Next Step. Ik had voor mijn gevoel alle belangrijke zaken goed voor elkaar, maar ik kwam gevoelsmatig toch niet verder. Ergens hield iets me tegen. Na een kennismaking met Maurice was ik overtuigd dat het traject best zou kunnen bijdragen.

Tijdens de eerste sessie kwam ik er achter dat Maurice op een dieper niveau werkt dan gewone coaching en dat was even schakelen. Maar ik sta ik open voor andere ervaringen en was ik ook nieuwsgierig naar zijn werkwijze.

Bewust van mijn potentieel

Een belangrijk effect is dat de coaching veel in gang heeft gezet bij me. Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde..

Maurice heeft wel echt kunnen verrassen, maar het proces was helemaal oké. Ik ben nu bewuster van mijn blokkades die ik toch nog bleek te hebben. Ho’oponopono is echt een fijn proces en heeft me geholpen afscheid te nemen van diverse dingen. Op naar mijn volgende stap!