In één keer naar de oplossing van je probleem?

Diep gaan op de plaats die jij wil

Waar loop jij als ondernemer telkens tegen aan?

Verval jij telkens in het zelfde patroon in je werk en leven?

Heb je een knagend gevoel en weet je niet wat je dwars zit?

Ook een gevoel van “is dit het nu helemaal, maar wat dan”?

Geen zin in een langdurig of kostbaar traject met een coach?

Fish heeft een nummer uitgebracht met de titel Digging Deep. Prachtige songtekst en een stevig nummer.

Digging deep in the darkness
Digging it deep, down deep, down deep, down, digging it (hele tekst)

Soms ervaar je je leven of bijvoorbeeld werk niet als optimaal. Dan kan je hulp zoeken in de vorm van een coach, mentor of expert. Deze hulp kan jou zeker een uitweg bieden uit je huidige problemen.

Maar soms heb je helemaal geen zin in, langdurige, coaching. Dan heb je een beklemmend gevoel en wil je weer snel ‘on track’ zijn en gewoon een antwoord krijgen op je vraag. Dat is nu mogelijk met mijn Digging Deep sessie.

In een Digging Deep sessie gaan we eenmalig met alle focus die we hebben op jouw vraag in. In minimaal twee uur onderzoeken we alle facetten van jouw blokkade of uitdaging. Je kan dan alle negatieve lading die je ervaart eindelijk loslaten en doorgaan met wat jij écht wil.

Omdat onze samenkomst helemaal om jou draait mag jij de lokatie bepalen. Bij jou op kantoor? Of bij mij in de spreekkamer? Het mag uitdagender… Wees creatief en doe een voorstel. Strand? Bos? Jij mag het bepalen.

Wat levert het je op?

  • snel inzicht in je huidige problemen
  • een antwoord waar je 100% mee vooruit kan
  • zonder moeite buiten je comfortzone stappen
  • eindelijk een einde aan je destructieve gedrag
  • nieuwe antwoorden = nieuwe keuzes

Misschien wel de beste investering in je toekomst

Waarom

Eindelijk de mogelijkheid in één keer de grootste inzichten te krijgen. 100% garantie op resultaat.

Wat

Minimaal 2 uur een 1-op-1 consult met Maurice. De investering bedraagt € 250,00 voor de eerste 2 uur.

Waar

Dat mag JIJ bepalen. Eindelijk je kantoor uit en bijvoorbeeld naar strand of bos? Bedenk eens iets geks…

Ervaringen van klanten

“Ik kwam bij Maurice om een einde te maken aan mijn uitstelgedrag. Als ondernemer is dat bepaald niet professioneel. Met Your Best Next Step heb ik dit eindelijk kunnen verbeteren”

Ingrid Magilse

sandra-slager-coaching

“Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde. Op naar mijn volgende stap!”

Sandra Slager

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik aan 1 consult genoeg hebben voor mijn probleem?

Dat weet je nooit helemaal zeker. Als je vraag complex is kan het zijn dat je in twee uur niet genoeg ‘graafwerk’ kan verrichten. Wel krijg je 100% garantie op nieuwe inzichten en ga je meer ruimte ervaren in je visie op je eerste vraag.

Het kan dus voorkomen dat je na ons eerste consult behoefte hebt aan een vervolg. Ik raad je dan aan om een ander traject bij me te volgen of ik verwijs je door naar iemand die goed in jouw behoefte kan voorzien.

Mijn insteek is om in 1 keer een afgerond resultaat aan je te bieden, dus het is geen opmaat naar up-selling.

Hoezo mag ik de lokatie zelf bepalen?

Digging Deep betekent UIT je comfortzone komen. Wanneer je voor een vertrouwde plek gaat kan dit je helpen om je veilig te voelen en dat kan je helpen in je proces. Maar het kan je ook tegenwerken om echt een ander standpunt in te nemen.

Aangezien het om een éénmalige bijeenkomst gaat kunnen we een andere plaats bepalen. Een plaats waar jij je lekker voelt, of een plaats die oude herinneringen bij je naar boven brengt. We zorgen er uiteraard voor dat we volledig privé kunnen werken en dat niemand ons stoort.

Je kan bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan het strand, het bos of een fijne stad. We vertrouwen erop dat we daar zijn waar jij voor een optimaal resultaat kan gaan.

Wat zijn de (bijkomende) kosten van Digging Deep?

Uit ervaring kan ik je vertellen dat we minimaal 2 uur nodig hebben voor een goed resultaat. De investering hiervoor is € 250,00 voor 2 uur. Indien je langer wil doorgaan (dit kunnen we van te voren bespreken) dan reken ik een extra uurtarief van € 125,00.

Afhankelijk van de gewenste lokatie komen er naar redelijkheid reiskostenvergoeding bij en bijvoorbeeld wat eten en drinken. Je krijgt van te voren natuurlijk een indicatie van deze kosten toegezonden.

Hoe meld ik me aan?

Uiteraard heb ik jou graag als klant in mijn bedrijf. Het is echter wel belangrijk om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou op dit moment. Soms heb je toch een vraag waarbij ik je niet van dienst kan zijn, of past een andere coach beter bij je.

Daarom neem ik graag even de tijd om je te leren kennen en jouw vraag kort te bespreken. Ik probeer je dan direct wat feedback te geven en de juiste werkwijze te bepalen. Dit vergt minimaal een half uur en het kan telefonisch.

Geef voor aanmelding in onderstaand formulier je naam en telefoonnummer/mailadres op en we spreken dan op korte termijn met elkaar af.

  • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

  • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
  • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.