De kracht van het NU

Een klassiek boek van meester schrijver Eckhart Tolle. Origineel in het Engels: The power of NOW.

Wat brengt het boek De Kracht van het Nu?

Eckhart Tolle met De kracht van het NUTolle beschrijft in dit boek de weg om op een spiritueel pad de zogenaamde ‘pijnlichamen’ te onderzoeken. In het NU (presence) zijn deze niet aanwezig en bereiken we dus een innerlijke vrede als we in het NU zijn.

Waarom lezen?

Voor ongelofelijk veel mensen is dit boek een klassieker. Het geeft een erg helder beeld hoe je door het spirituele pad te belopen persoonlijke groei kan bereiken? Geeft het verlichting? Ik denk het niet, want zelfs omschrijven wat verlichting is, is vrijwel onmogelijk.

Een nieuwe Aarde – Eckhart Tolle

Een Nieuwe Aarde van Eckhart TolleEen nieuwe aarde van Eckhart Tolle zag tien jaar geleden het licht, maar is actueler dan ooit. Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde beststeller De kracht van het Nu, onderstreept met een nieuw woord vooraf in deze jubileumeditie van Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Laatste berichten van Maurice van den Heuvel (alles zien)