Boek: De droom van de dolfijn

Droom van de dolfijn - Sergio Bambaren

Leef zoals in je dromen! en ze zullen werkelijkheid worden.

Wat vertelt het boek aan de lezer?

Dromen, en vooral ook durven geloven in je droom, is misschien wel het belangrijkste wat we kunnen doen! Als kind doe je het gewoon, maar op de een of andere manier raken we dat vermogen later kwijt. In dit sprookjesachtige verhaal vertelt een dolfijn ons hoe we het weer kunnen leren. De droom van de dolfijn is een tijdloze klassieker en heeft al ontelbare lezers en lezeressen van alle leeftijden betoverd. Het kan in een adem genoemd worden met Jonathan Livingston Zeemeeuw, De Celestijnse belofte en De alchemist van Paulo Coelho.

Waarom lezen?

Dit eenvoudige en makkelijke boek geeft je een geweldige boost opnieuw te kiezen wat je echt wil. Het verhaal brengt je snel terug naar de herinnering van wie je bent en wat je uit het leven wilt halen. Het is allemaal niet nieuw, maar de sympathie voor de naΓ―eve dolfijn is ontroerend en daarom raakt het je in je hart.

Helaas is het boek niet meer nieuw verkrijgbaar. Wellicht kan je het proberen bij de uitgever en bij Bol.com zijn 2e hands exemplaren te koop.

Maurice van den Heuvel

Expert in het vinden van meer vrijheid en balans | π‹π’πŸπž 𝐏π₯𝐚𝐧𝐧𝐒𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬.

Raak jij geΓ―nspireerd door de content van deze pagina's? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik luister naar je verhaal en geef je feedback in relatie tot mijn diensten en ervaringen.

Latest posts by Maurice van den Heuvel (see all)