Individueel werken met een coach betekent intensief bezig zijn met bepaalde thema’s. Aangezien alle aandacht naar jou uitgaat in 1 tot 1,5 uur komen je leven, werk en andere onderwerpen uitvoerig naar boven.

Bij welke thema’s en onderwerpen kan ik je van dienst zijn?

  • Balans tussen werk/bedrijf en leven
  • Waar wil ik naar toe met mijn carrière en/of bedrijf
  • Zal ik de stap naar ondernemerschap nu werkelijk zetten
  • Blokkades in je onderneming of problemen met je baan

Wat zou voor mij het nut van coaching kunnen zijn?

Welke problemen je ook tegenkomt in je leven, altijd is er wel een oorzaak en gevolg aan te wijzen. Je persoonlijke situatie is van zeer grote invloed op jouw bedrijf of het bedrijf waarin je werkzaam bent. Of wellicht is het gevolg dat je juist helemaal geen baan hebt, of geen idee hebt waar je naar toe wilt gaan.

Problemen met je baas, ontevreden klanten of geen inspiratie voor je volgende stap? Wellicht zijn een paar individuele coachingssessie voor jou wel de oplossing!

Wat gaan we doen?

In gesprekken van 1 tot 1,5 uur gaan we 1 op 1 op zoek naar de blokkades en de diepgang van het thema welke je inbrengt. Vaak ontvouwt zich een onderwerp waarmee we dieper de materie kunnen onderzoeken, het onderbewustzijn speelt dan een grote rol. Daarnaast bied ik diverse oefeningen en eventueel literatuur aan om thuis zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Bij voorkeur ronden we een serie gesprekken af binnen 8 bijeenkomsten. Indien gewenst kan je daarna instromen bij een training of later een ander thema aanpakken.

Locatie: Seats2meet Strijps-S te Eindhoven of Noord Brabantlaan 303 te Eindhoven
Kosten: zie Prijzen